Vzhůru za čajovým dobrodružstvím!

Určitě rádi cestujete se svým oblíbeným čajovým nádobím. Otázkou je, jak ho ochránit, zabalit, převézt, prostě nerozbít. Zkuste Care For Teaware!

Care For Teaware

Care For Teaware

 

 

Raneta Coolakova

Raneta Coolakova

S konvičkami kolem světa

Zakladatelkou Care for Teaware je Raneta Coolakova, čajová nomádka ze Sibiře – divoké, lesnaté části Ruska. „Zcestovala jsem celý svět s konvičkami, šálky a chladítky, a pila čaj s mnoha úžasnými lidmi z různých koutů světa. To mě přivedlo k nápadu na propracovaný, ekologický a spolehlivý systém na ochranu křehkého čajového nádobí.“
Kousky z kolekce #careforteaware byly pečlivě vybrány, aby svou barvou a elegancí doplňovaly prostor přípravy čaje. Jsou vyrobeny pouze z přírodních materiálů – tak, jak to příroda chtěla. Raneta laskavě vytvořila pár originálních kousků pro Klasek Tea.

 

Jak to příroda chtěla

Care for Teaware představuje krásné a praktické kousky určené pro čajový obřad, ať už v čajovně nebo v přírodě. Klíčovými hodnotami značky jsou spolehlivost a zvídavost. Například obaly #careforteaware jsou funkční, udržitelné a něco vydrží. Zvídavost se zase odráží v průběžném vyhodnocování výrobků a důrazu na neustálé zlepšování a praktickou použitelnost. Vize značky Care for Teaware je jasná a nohama pevně na zemi: chce vás inspirovat, abyste se vydali ven s konvicí, šálky a čajovými lístky. Vzhůru za čajovým dobrodružstvím!

Comments are closed.

Klasek Tea
Přístavní 39
1710 00 Praha 7
e-mail: info@darjeeling.cz
tel.: +420 777 052 974

© Daniel Klásek / Design gingercandy.cz Entries (RSS) and Comments (RSS)