Klasek Tea na Čajomír plese

Čajomír ples - pozvánka

Soutěžní degustace Klasek TeaV pátek třináctého února se již potřetí zúčastníme Čajomír plesu, který se tentokrát koná v prostorách Novoměstské radnice na Karlově náměstí v Praze.
Pro tuto každoročně velmi příjemnou akci jsme si tentokrát připravili soutěžní „slepou“ degustaci našich čajů. Nabídneme vám dvacet pět vzorků, připravených v klasických degustačních setech. Čaje si budete moci prohlédnout, osahat, očichat i ochutnat. A pak už jen rozpoznat. Půjde o poměrně barevný průřez naší nabídkou. Najdete zde čaje z Indie, Nepálu, Japonska, Cejlonu, Jižní Koreje a Taiwanu. Půjde o čaje černé, zelené, bílé, žluté i modré 🙂 Pro snažší orientaci dostane každý účastník seznam ochutnávaných čajů, který bude vyplňovat.
Tři nejúspěšnější ochutnávači budou vyhlášeni ještě během slavnostního večera a obdrží od nás čajové ceny v hodnotě 1000 až 2500 Kč a voucher s 15% slevou v našem e-shopu.

Těšíme se na vás!

Již 3. ročník tanečně degustační akce s názvem Čajomír ples aneb ples čajových profesionálů a jejich přátel se uskuteční v pátek 13. února 2015 od 19 – 01 hodin v prostorách Novoměstské radnice na Karlově náměstí v Praze. Hudební produkce bude vybízet k tanci a čajové a koktejlové bary k ochutnávkám od předních dovozců čaje do České republiky, kteří vám osobně přijedou představit své nejlepší speciality.

One Response to “Klasek Tea na Čajomír plese”

  1. Luboš Lopour napsal:

    Už se těším.

Klasek Tea
Přístavní 39
1710 00 Praha 7
e-mail: info@darjeeling.cz
tel.: +420 777 052 974

© Daniel Klásek / Design gingercandy.cz Entries (RSS) and Comments (RSS)